Word steunend lid

Met een jaarlijkse bijdrage van 10 euro ben je steunend lid van de enige vereniging in Vlaanderen dat wenst te streven naar een duurzame bevolkingsgrootte. Je lidgeld gebruiken we om onze vereniging draaiende te houden en om ons platform uit te breiden. Als steunend lid blijf je als eerste op de hoogte van onze vereniging en geef je ons de energie om verder te pleiten voor een duurzame en herbergzame bevolkingsgrootte overal ter wereld. Vul onderstaand formulier in en van zodra we je overschrijving ontvangen ben je steunend lid voor één jaar.

  Contactgegevens:

  Woonadres (enkel in België):

  Doe een gift

  Wil je ons financieel steunen, dan is dit zeer welkom. Het onderhouden van de website en het ontwikkelen van communicatie- en campagnemateriaal kost geld. Je kan een bedrag storten op het rekeningnummer BE44 5230 8136 0645 op naam van MinderMensen vzw en met de vermelding van je naam (geen probleem als je anoniem wil schenken) en dat het om een gift gaat.

  Het spreekt voor zich dat we elke gift enorm waarderen en zorgzaam zullen besteden!

  Word vrijwilliger

  Wil je ons op andere manieren helpen met het uitbouwen van een overbevolkingsbeweging in Vlaanderen? Laat het ons weten als je met ons kennis wil maken, dan bespreken we hoe je ons kan en wil helpen.