Public conference on Population and Sustainability – Brussel


Volgens VN-projecties zien we binnenkort de 8 miljardste mens op Aarde geboren worden; met 15 november als symbolische dag.

Op zaterdag 12 november organiseert de ‘European Alliance for a Sustainable Population’ (eurASP) daarom in Brussel een openbare conferentie over bevolking en duurzaamheid. Deze conferentie begint om 14u en eindigt om 18u en zal doorgaan in het ‘Best Western Plus Park’ hotel te Ijzerlaan 21 in Brussel (aan het Jubelpark). De conferentie is toegankelijk voor iedereen en zal doorgaan in het Engels.

EurASP, de Europese organisatie die zich inzet voor een duurzame bevolkingsgrootte, werd opgericht in 2021 met als doel om verschillende Europese initiatieven inzake de menselijke bevolkingsgroei samen te brengen en het onderwerp meer aandacht te geven in Europa. Meer informatie over eurASP kan je vinden op de website www.eurasp.org.

MinderMensen vzw is één van de oprichtende leden en is actief betrokken bij het organiseren van de conferentie in Brussel. Voor meer informatie over de conferentie kan je contact opnemen met ons.